McAfee AntiVirus Plus 2015 – licenta gratuita 6 luni

[sc:merge ]McAfee Antivirus Plus, este un antivirus, firewall si antispyware, care asigura protectie esentiala unui calculator, in cazul utilizarii obisnuite, astfel incat sa puteti naviga linistit pe internet si sa puteti descarca ceea ce doriti.
Cu puternicele technologii integrate in McAfee Antivirus Plus se pot evita infectiile cu virusi, programe spyware, atacurile hackerilor.

Functii:

Cautare navigare in siguranta.
McAfee SiteAdvisor adauga ratinguri paginilor web ca sa va previna in cazul accesarii unor siteuri periculoase.
Serviciu de subsriere Home License.
Asigura automat updateurile cele mai noi atat pentru program cat si pentru baza de date a programului pentru toate calculatoarele.
Blocheaza virusii.
Blocheaza automat, curata si indeparteaza virusii, pentru ca utilizatorul sa se concentreze la activitatile sale fara grija infectiilor.
Blocheaza programele spyware.
Blocheaza programele spyware inainte ca acestea sa se instaleze pe calculator, si indeparteaza infectiile existente, pentru o navigare web fara griji.
Blocheaza hackerii.
Protejeaza si fortifica calculatorul in fata hackerilor, pentru ca acestia sa nu ajunga la datele sau calculatorul dumneavoastra.
Asigura performanta.
Indeparteaza datele nefolositoare de pe calculator, pentru o performanta si viteza mai buna a calculatorului.[sc:linkp ]

McAfee AntiVirus Plus 2015 – licenta gratuita 6 luni

Promotia este disponibila aici:

http://promos.mcafee.com/en-US/Affiliates/773/Lp/276multi.aspx


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.