Pluginuri romanesti pentru KODI – kingul repo

Autorul pluginurilor de subtitrari prezentate in articolul anterior, ne ofera si alte pluginuri , de data aceasta video, disponibile in repo-ul lui, kingul repo. Sunt pluginuri pentru situri de filme online – filmeonline2013.biz – agregatoare de videoclipuri 220.ro sau trilulilu.ro sau continut online oferit de diverse situri asociate televeziunilor: digi24, tvrplus sau protv.

Cateva informatii despre aceste pluginuri:

  • filmeonline2013biz – urmareste filme subtitrate in romana de pe filmeonline2013.biz.  Un plugin ce nu necesita configurari suplimentare. Meniul este este simplu: „recent adaugate” , „genuri”, „cauta” – dupa parerea mea este cel mai bun meniu pentru acest gen de pluginuri. Filmele au denumirea in romana – asa sunt si pe situl original (personal prefer titlul filmului in engleza). In acest plugin, precum si pe situl filmeonline2013.biz, filmele au subtitrare inclusa (atat timp cat este disponibila). Dupa disparitia 990.ro acest plugin este binevenit pentru cei ce doresc filme cu subtitrari in romana. Un mare minus il reprezinta absenta serialelor.
  • 220.ro – pluginul ofera videoclipuri de pe situl cu acelasi nume
  • trilulilu.ro – ofera videoclipuri de pe trilulilu.ro
  • digi24  – ofera acces la arhiva video digi, inregistrari emisiuni , emisiuni exclusiv online si digi24 live.
  • protv.ro – urmareste emisiunile si serialele difuzate pe protv .Ofera acces la emisiuni, seriale si stirile protv
  • tvr+ – urmareste emisiunile aflate pe tvrplus.ro

Toate aceste pluginuri pot fi instalate din kingul repo .
Se descarca arhiva cu repo – add plugin – add plugin from zip – incarca arhiva cu repo – add plugin  – add plugin from repo – selecteaza repo kingul – video plugin – selecteaza pluginul dorit si instaleaza.


2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.