Kaspersky Internet Security 2015 – licenta gratuita 3 luni

[sc:merge ]Kaspersky Internet Security  2015

Protecţie premium pentru PC, Mac şi telefoane sau tablete Android

Atunci când realizezi operaţiuni bancare, faci cumpărături sau socializezi online, internetul te expune la aceleaşi ameninţări, indiferent că îţi utilizezi computerul sau dispozitivul mobil. Kaspersky Internet Security – Multi-Device este soluţia cu licenţă unică prin care îţi poţi proteja identitatea digitală, datele financiare, informaţiile private şi copiii, indiferent că foloseşti un PC, un Mac, un telefon Android sau o tabletă Android. Protecţia tuturor dispozitivelor tale este uşor de combinat şi de adaptat.

Internetul te expune la aceleaşi pericole indiferent că utilizezi un computer sau un dispozitiv mobil. Kaspersky Internet Security – Multi-Device este soluţia cu licenţă unică prin care îţi poţi proteja identitatea digitală, datele financiare şi copiii, indiferent că foloseşti un PC, un Mac ori un telefon sau o tabletă Android.

Fie că realizezi operaţiuni bancare, faci cumpărături, navighezi sau discuţi cu prietenii, internetul prezintă aceleaşi riscuri pentru securitate, indiferent că îţi foloseşti computerul, telefonul sau tableta. Deoarece infractorii cibernetici utilizează tehnici din ce în ce mai sofisticate pentru a-şi lansa atacurile, este mult prea uşor să cazi victimă viruşilor, furtului de identitate, ameninţărilor la adresa copiilor tăi sau furtului de bani sau detalii bancare. Cu Kaspersky Internet Security – Multi-Device, ai un singur produs cu o singură licenţă, cu care poţi proteja aproape orice combinaţie de PC-uri, computere Mac sau telefoane şi tablete Android. Indiferent de dispozitivul folosit online, asigură-te că tu, banii tăi, informaţiile tale private şi copiii tăi vă aflaţi sub protecţia tehnologiilor de securitate premiate ale Kaspersky Lab. Poţi, de asemenea, descărca gratuit Kaspersky Safe Browser – pentru iOS şi Windows Phone – care va contribui la siguranţa ta atunci când navighezi pe internet de pe iPhone, iPad sau de pe un dispozitiv cu Windows Phone.

Caracteristici produs

Protejează-te împotriva celor mai recente atacuri malware

În fiecare zi, infractorii cibernetici lansează peste 315.000 de noi programe malware. Dacă vrei să-ţi protejezi computerele, dispozitivele mobile şi informaţiile private, ai nevoie de o soluţie de securitate care ţine pasul cu cele mai recente ameninţări.

Tehnologiile de securitate premiate de la Kaspersky Lab sunt renumite pentru capacitatea lor de a aborda ameninţările noi şi emergente. Testele independente au arătat că tehnologiile noastre asistate de cloud ne ajută să identificăm noile ameninţări în doar 0,02 secunde. Pentru actualizări în timp real şi o apărare extrem de rapidă împotriva noilor programe malware şi a altor ameninţări, Kaspersky Lab este prima ta opţiune.

Obţine securitate fără a compromite performanţele

Deşi este necesar să te asiguri că PC-ul, computerul Mac, telefonul şi tableta ta Android, la care se adaugă informaţiile valoroase aflate pe acestea, sunt complet protejate, un software de securitate care reduce performanţele şi nu te lasă să te bucuri în întregime de viaţa digitală nu este de dorit.

În ciuda complexităţii din ce în ce mai mari a noilor atacuri malware lansate în permanenţă, Kaspersky Lab a dezvoltat soluţii de securitate care combină cu succes protecţia şi eficienţa; tehnologiile noastre lucrează „în culise” pentru a permite dispozitivelor tale să funcţioneze exact aşa cum au fost proiectate. În plus, modul nostru special pentru jucători îţi permite să te bucuri de o experienţă neîntreruptă a jocurilor pe PC şi să te arunci cu totul în mijlocul acţiunii.

Nu lăsa infractorii să te spioneze prin camera web*

Infractorii cibernetici au recunoscut rapid oportunităţile de a exploata utilizarea sporită a camerelor web, iar presa este plină de ştiri despre accesarea camerelor web ale utilizatorilor neinformaţi, în diverse scopuri rău-intenţionate. Cum poţi opri spionii?

Kaspersky Lab a dezvoltat tehnologii complet noi de protecţie a camerelor web, care împiedică accesarea camerei tale web de către utilizatorii neautorizaţi. Cu PC-ul protejat de tehnologiile noastre, nu mai trebuie să te preocupe riscul ca altcineva să îţi infecteze computerul şi să te spioneze prin camera web.

*Protecţia pentru camere web este disponibilă numai pentru PC-urile cu Windows.

Împiedică furtul banilor şi informaţiilor tale financiare

Sistemele online de operaţiuni bancare, cumpărături şi plată au simplificat numeroase activităţi cotidiene, însă au permis apariţia a numeroase riscuri de securitate, inclusiv posibilitatea de furt a parolelor, detaliilor bancare şi banilor.

Indiferent că îţi utilizezi computerul PC sau Mac* pentru a accesa un site web bancar, de cumpărături sau de plăţi, tehnologia unică Safe Money de la Kaspersky Lab se asigură că site-ul web este sigur, că nu eşti înşelat de un site web fals sau fraudulos şi apoi deschide site-ul într-un mod special, protejat. Safe Money adaugă, practic, un nivel suplimentar de securitate pentru tranzacţiile tale financiare, pentru a contribui la protejarea datelor conturilor tale bancare şi ale cardurilor de credit, precum şi a informaţiilor tale personale, împotriva infractorilor cibernetici.

*Disponibil pentru Mac la sfârşitul anului 2014

Nu lăsa hoţii de identitate să preia controlul

Imaginează-ţi haosul care ar putea rezulta dacă cineva ţi-ar accesa informaţiile private. Dacă un infractor îţi află parolele şi datele personale, acesta îţi poate prelua identitatea digitală, îţi poate fura banii şi poate cauza o întreagă serie de probleme pe termen lung.

Deoarece chiar şi site-urile web legitime pot fi infectate cu malware, descărcând automat coduri rău-intenţionate pe computerul, smartphone-ul sau tableta ta, Kaspersky Lab verifică automat toate linkurile web şi certifică siguranţa acestora înainte să accesezi un site web. Tehnologiile noastre îţi scanează, de asemenea, mesajele de e-mail pentru a se asigura că nicio campanie de phishing nu te poate face să îţi dezvălui informaţiile personale valoroase care pot permite altor persoane să îşi asume identitatea ta sau să îţi fure banii.

Lasă-ţi copiii să se bucure de internet… în siguranţă

Ameninţările de pe internet pot fi înspăimântătoare pentru orice adult preocupat de siguranţă, şi cu atât mai mult pentru un copil inocent şi singur, care crede tot ceea ce vede şi are încredere în cei cu care comunică. Deoarece internetul este şi un puternic instrument educaţional, trebuie să poţi oferi copiilor tăi accesul sigur la acesta.

hiar şi atunci când nu poţi fi alături de copiii tăi, funcţiile noastre de control parental premiate îţi protejează copiii împotriva ameninţărilor de pe internet, inclusiv împotriva prădătorilor sexuali. Kaspersky Lab îţi permite să controlezi cu uşurinţă modul în care copiii tăi folosesc internetul, când se pot conecta şi cu cine pot comunica, indiferent dacă aceştia folosesc un PC sau un Mac. Poţi bloca descărcările şi accesul la conţinut inadecvat de pe web, poţi gestiona reţelele sociale şi îţi poţi împiedica copiii să transmită informaţii personale esenţiale.

Protejează-te şi controlează costurile atunci când nu eşti acasă

Atunci când utilizezi reţele Wi-Fi publice, infractorii îţi pot intercepta cu uşurinţă e-mailurile, parolele, numerele cardurilor de credit şi alte informaţii. În plus faţă de protejarea informaţiilor tale, este de asemenea necesar să eviţi plata unor sume excesive către operatorii de reţele Wi-Fi şi 3G/4G.

Noua funcţie Wi-Fi Security Notification* de la Kaspersky Lab verifică automat securitatea conexiunilor Wi-Fi pe care le utilizezi, caută vulnerabilităţile, te avertizează în privinţa potenţialelor riscuri şi îţi face recomandări privind reglarea setărilor tale de securitate. În plus, noua noastră funcţie Cost-Aware Networking* te împiedică automat să depăşeşti limita de date pe care o setezi, astfel încât îţi vei putea gestiona şi optimiza cu uşurinţă utilizarea traficului de date oricând foloseşti PC-ul pentru a accesa internetul prin reţele Wi-Fi, 3G sau 4G publice.

*Funcţiile Wi-Fi Security Notification şi Cost-Aware Networking sunt disponibile numai pentru PC-urile Windows. Funcţia Cost-Aware Networking este disponibilă numai pentru Windows® 8 şi versiunile ulterioare.

Securizează o întreagă gamă de computere şi dispozitive mobile

Dacă îţi place să navighezi şi să socializezi şi preferi să faci operaţiuni bancare şi cumpărături online atunci când nu eşti acasă, asigură-te că telefonul şi tableta ta Android sunt la fel de bine protejate ca laptopul sau desktopul tău.

Acum, poţi proteja mai multe dispozitive cu un singur produs şi o singură licenţă. Kaspersky Internet Security – Multi-Device poate proteja o combinaţie de PC-uri, computere Mac şi telefoane sau tablete Android. Ai libertatea de a selecta combinaţia de dispozitive pe care doreşti să o protejezi. Cu licenţa pentru 5 dispozitive, poţi proteja 1 PC, 2 smartphone-uri şi 2 tablete… sau 1 Mac, 2 PC-uri şi 2 tablete. Alegerea îţi aparţine.

Protejează-ţi telefoanele şi tabletele Android

99 % dintre programele malware mobile vizează dispozitivele Android. În plus, deoarece smartphone-urile şi tabletele sunt atât de compacte, acestea sunt uşor de pierdut sau de furat, iar informaţiile tale personale, detaliile conturilor bancare şi cele ale cardurilor de credit pot cădea în mâinile infractorilor.

Tehnologiile de securitate mobilă uşor de utilizat de la Kaspersky Lab, împreună cu funcţiile de protecţie asistată de cloud, sunt optimizate pentru a-ţi proteja smartphone-ul şi tableta Android împotriva celor mai recente ameninţări precum viruşii, programele spyware, atacurile de pe internet şi altele. În plus, funcţiile de protecţie a confidenţialităţii îţi permite să ascunzi detaliile privind contactele, apelurile, mesajele text şi jurnalele tale, iar dacă telefonul tău este pierdut sau furat, funcţiile speciale antifurt permit blocarea dispozitivului, ştergerea datelor de pe acesta şi identificarea locaţiei în care se află.

Principalele funcţii de securitate pentru PC-uri, computere Mac, dispozitive Android, iPhone, iPad şi Windows Phone

Protecţie pentru PC-uri cu Windows

 • Soluţie anti-malware premiată
 • Protecţie asistată de cloud împotriva celor mai recente ameninţări
 • Protecţie pentru camere web – îţi apără confidenţialitatea
 • Safe Money – adaugă un nivel suplimentar de securitate pentru operaţiunile bancare şi cumpărăturile online
 • Protecţie pe web – consiliere privind link-uri web şi protecţie anti-phishing şi anti-spam
 • Control parental avansat – protejează copiii împotriva riscurilor online
 • Wi-Fi Security Notification – oferă securitate în reţelele Wi-Fi publice
 • Cost-Aware Networking – facilitează gestionarea costurilor

Protecţie Mac

 • Soluţie anti-malware premiată
 • Protecţie asistată de cloud împotriva celor mai recente ameninţări
 • Protecţie pentru PC – nu permite computerelor Mac să transmită malware către PC-urile prietenilor
 • Safe Money* – adaugă un nivel suplimentar de securitate pentru operaţiunile bancare şi cumpărăturile online
 • Protecţie pe web – include consiliere privind link-uri web şi protecţie anti-phishing
 • Control parental avansat – protejează copiii împotriva riscurilor online
 • Compatibilitate cu toate cerinţele afişajului Retina
 • Compatibilitate cu cele mai recente versiuni de OS X

*Disponibil pentru Mac la sfârşitul anului 2014

Protecţie pentru telefoane şi tablete Android

 • Soluţie anti-malware premiată
 • Protecţie asistată de cloud împotriva celor mai recente ameninţări
 • Protecţie anti-furt – ajută la blocarea şi localizarea dispozitivelor dispărute
 • Filtru de apeluri şi SMS-uri pentru smartphone-urile Android
 • Navigare sigură pe web – blochează link-urile periculoase şi de phishing
 • Protecţia confidenţialităţii – restricţionează conţinutul vizibil pentru ceilalţi pe telefonul tău
 • Verificarea link-urilor web – semnalează link-urile rău-intenţionate din interiorul SMS-urilor

Protecţie Safe Browser pentru iOS şi Windows Phone

 • Protecţie la navigare de pe iPhone, iPad şi Windows Phone
 • Verificarea link-urilor web – detectează adresele URL frauduloase
 • Funcţie anti-phishing asistată de cloud
 • Filtrarea conţinutului – îţi permite să excluzi conţinutul inadecvat prin filtrare
 • Asistenţă pentru Google, Yahoo, Bing şi Yandex

[sc:linkp ]Kaspersky Internet Security  2015 – licenta gratuita 3 luni

Descarca aplicatia si intaleaz-o:

http://special.kaspersky-labs.com/2ugu6eyy2xdeqc26mlyt/kis15.0.2.361en_ru_de_fr_es_it_tr_nl_cs_ar_7928.exe

 


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.