F-Secure Internet Security 2014 3 luni gratuit

[sc:merge ]

F-Secure Internet Security 2014

Ofera o protectie excelenta sistemului fara sa incetineasca calculatorul. Daca aveti instalat F-Secure Internet Security 2014 puteti utiliza calculatorul sau puteti deschide un email fara teama ca un virus sau un program spyware va infecta calculatorul. In plus F-Secure DeepGuard asigura protectie ultra rapida si in timp real impotriva noilor amenintari decat alte programe similare.
Caracteristici F-Secure Internet Security 2014 :
Protectie avansata
F-Secure Anti-Virus detecteaza si elimina orice infectie cu virusi, programe spyware sau alte programe periculoase. F-Secure Anti-Virus este creat pentru a elimina automat infectiile si a pastra curat sistemul.
DeepGuard
Raspandirea rapida a infectiilor si recunoasterea cat mai rapida a acestora reprezinta o provocare reala pentru producatorii de antivirus. F-Secure a rezolvat aceasta problema cu ajutorul technologiei DeepGuard 2.0 care protejeaza automat sistemul impotriva amenintarilor noi.
Protectie antispyware
Programele spyware pot urmari in secret adresele unde navigati, pot intercepta datele personale, si pot trimite aceste date catre alte persoane. F-Secure Anti-Virus detecteaza si elimina aceste programe.
Cel mai rapid update
Un soft antivirus este bun numai daca nu are scapari, chiar si atunci cand apar noi virusi. Echipa de cercetare F-Secure Anti-Virus, lucreaza non stop pentru a putea elimina orice virus, si a livra solutia de eliminare a virusilor cat mai repede catre programele F-Secure Anti-Virus de pe calculatoarele utilizatorilor.
Protectie impotriva programelor rootkit
Diferite programe periculoase moderne pot patrunde in calculator chiar cu un antivirus performant instalat pe calculator. F-Secure DeepGuard este creat pentru a detecta si elimina programele care au o activitate suspecta, si pot pune in pericol sistemul.
Scanarea mesajelor si a traficului internet
Traficul POP3, IMAP si SMTP sunt scanate pentru a filtra virusii si programele periculoase care pot intra in sistem prin aceste porti.
Protectie online
Va informeza care siteuri web sunt sigure sau care trebuie evitate. Accesul la siteurile infectate este blocat automat.
Software in mai multe limbi[sc:linkp ]
F-Secure Internet Security 2014 este diponibil in mai multe limbi, printre care romana, maghiara, germana, engleza, atat interfata cat si manualul electronic.

Ce trebuie sa fac sa obtin F-Secure Internet Security 2014   3 luni gratuit?

Tot ce trebuie sa faci e sa descarci instalerul de aici:
Descarcă

Licenta este:  GRATISANTIVIRUS-IS


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.