BitDefender Mobile Security pentru Android – 6 luni licenta gratuita

[sc:mergvar buton1=”Merge” buton2=”Valid: 2 – 5 April 2015 ” ]Bucura-te mai mult de Android. Noi îl mentinem în siguranta.
Protejeaza-ti dispozitivul de amenintarile electronice si economiseste bateria cu Bitdefender Mobile Security.

WearON
Beneficiaza de un strat suplimentar de protectie prin extensia Bitdefender Mobile Security dezvoltata special pentru ceasuri inteligente.
Alerta Telefon
Cu ajutorul functiei Alerta Telefon ceasul tau inteligent va vibra atunci când te îndepartezi de telefon.
Scream
Atunci când nu îti poti aduce aminte unde ti-ai lasat telefonul prin casa foloseste-ti ceasul inteligent pentru a-l gasi. Cu ajutorul dispozitivului tau Android Wear îti poti face telefonul sa emita un sunet puternic chiar daca l-ai setat pe modul Silentios.

Functii Bitdefender Mobile Security

Oferiti dispozitivelor dvs. mobile Android protectie TOTALA împotriva virusilor si a „intrusilor” în materie de confidentialitate

Consilier Confidentialitate

Curiosi sa aflati cum folosesc sau eventual abuzeaza aplicatiile instalate de datele dumneavoastra personale, amenintându-va CONFIDENTIALITATEA? Functia Consilier Confidentialitate va poate oferi informatii detaliate cu privire la modul în care functioneaza în fundal aplicatiile instalate fara cunostinta dumneavoastra.

Bitdefender Anti-Theft™

Bitdefender Mobile Security are o noua functie Anti-theft, cu un panou de control pe platforma web si comenzi prin SMS. Modulul Anti-Theft asigura functiile de localizare, blocare sau stergere de la distanta, sau transmitere de mesaje catre dispozitivul Android.

Blocare aplicatii

Navigati pe Internet si socializati fara griji. Datele dumneavoastra personale nu pot fi vizualizate sau furate de hackeri.

WearON NOU

Extinde Bitdefender Mobile Security catre ceasul tau inteligent. Foloseste-ti dispozitivul Android Wear pentru a-ti gasi telefonul atunci când nu e la vedere sau pentru a primi o alerta atunci când distanta dintre tine si telefonul tau devine prea mare.

Ce mai obtineti
Securitate web

Bitdefender Mobile Security for Android foloseste serviciile Bitdefender Cloud pentru a alerta utilizatorii atunci când acceseaza pagini ce contin programe periculoase, tentative de phishing sau frauda.

Viteza maxima si impact redus asupra bateriei

Datorita detectiei de tip cloud si serviciilor de securitate de ultima generatie, Bitdefender Mobile Security for Android îti ofera o experienta de navigare sigura si previne instalarea de aplicatii periculoase, cu impact minim asupra consumului bateriei.

Scanare la cerere & la instalare

Scanarile la cerere pot fi declansate în orice moment pentru a te asigura ca aplicatiile instalate pe telefon sunt sigure. Bitdefender Mobile Security se va asigura ca dispozitivul tau Android este curat scanând automat orice aplicatie imediat dupa instalare.

BitDefender Mobile Security pentru Android  – 6 luni licenta gratuita

Pentru a obtine licenta gratuita pentru 6 luni, vizitati pagina oficiala a ofertei:

http://www.softpedia.com/giveaways-discounts/

folositi o adresa de email valida si o sa primiti codul pe mail.

Aplicatia se descarca de aici:

Bitdefender Mobile Security
Bitdefender Mobile Security
Developer: Bitdefender
Price: Free

Validitate oferta: 2 – 5 April 2015

 

 


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.