ZenMate – VPN gratuit

[sc:mergvar buton1=”Gratuit” buton2=”Descarca” ]Deblocheaza site-urile web. Cripteaza traficul browser-ului. Protectie Wifi si impotriva Hackerilor. ZenMate este gratuit, usor de instalat si de folosit!

ZenMate Security & Privacy VPN beneficiaza de încrederea a peste 4 milioane de utilizatorii, si a câstigat Premiul European pentru Best Security/Privacy Startup din 2014. ÎAbonativa-va la cea mai rapida solutie VPN din lume  pentru a debloca site-uri si pentru a va bucura de protectie avansata pe web!

Total Security & Privacy:

Cripteaza si securizeaza traficul browser-ul dvs.! ZenMate Security & Privacy VPN ofera protectie pentru tine si browser-ul tau daca esti acasa, pe drum sau folosind WiFi-uri publice. Mai bun decât orice serviciu simplu de proxy existent!

Libertate Maxima:

Deblocheaza internetul cu toate site-urile sale si ascunde-ti IP-ul prin schimbarea locatiei tale folosind VPN-ul nostru. Alege din 5 tari din întreaga lume!

Viteza Maxima:

Beneficiati de compresie noastra de date avansate si experimentati viteza maxima de navigare cu acceleratoarele noastre built-in.

~~ De ce ZenMate Security & Privacy VPN VPN este esen?iala pentru dispozitiv ~~

Why ZenMate Security & Privacy VPN poate debloca siturile web, va ofera protectie gratuita si cripteaza toate datele de trafic ale browser-ul dumneavoastra. Schimba locatiei dvs cu VPN nostru pentru a accesa site-uri web care nu sunt disponibile în anumite zone. Ascunde adresa IP si securizeaza traficul prin criptare cu un singur click! Acceseaza site-urile indisponibile in anumite tari mai rapid decât cu ajutorul unui serviciu proxy simplu. Va vatine mereu în siguranta. Spre deosebire de aplicatiile proxy simple, ZenMate va va oferi protectie avansata. Este usor de folosit, sigur si functioneaza peste tot – la domiciliu sau în retele Wifi publice – în calitate de scut al dumneavoastra si hotspot personal. Serviciile alternative ofera de multe ori  doar o solutie VPN simpla pentru a debloca site-uri sau a ascunde IP-ul.

[sc:linkp ]Disponibilitate:

Chrome

Firefox

ZenMate Security & Privacy VPN
ZenMate Security & Privacy VPN
Developer: ZenMate
Price: Free

Opera

ZenMate VPN
ZenMate VPN
Developer: zenguard
Price: Free

IOS

‎ZenMate VPN & WiFi Proxy
‎ZenMate VPN & WiFi Proxy
Developer: ZenGuard
Price: Free

Android

ZenMate VPN - WiFi Security
ZenMate VPN - WiFi Security
Developer: ZenMate GmbH
Price: Free

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.