RomyBuild – un build romanesc pentru KODI

Un nou build romanesc pentru KODI este disponibil. Autorul este romycupidon iar build-ul este disponibil pentru KODI 17.6.

Buildul este disponibil si in repository.t4krepo ce poate fi descarcat/instalat din aceasta sursa http://silevasile.me/repo/.

RomyBuild dispune de o aplicatie de instalare ce poate fi descarcata de aici: http://documentarys.do.am/lllIIlIIIlll/plugin.video.RomyBuild-1.0.2.zip

Instalarea pe windows 10 a decurs fara probleme.

Buildul are o zona de live tv cu posturi romanesti in diferite formate (sopcast, acestream si alte streamuri online), muzica, filme si seriale.

https://www.youtube.com/watch?v=sdHkOgtroDg

Mai jos aveti informatiile de instalare oferite de autor:

Am facut un tutorial pentru a putea instala kodi + build-ul.

1.Descarcam kodi 17.6 (aveti link in descriere).

2.Dam run si deschidem kodi, dupa care mergem in addons si in casuta din stanga sus.

3.Dam click pe ,,install from zip file,,o sa apara o fereastra ,click pe ,,settings,, ,bifam ,,unknown sources,,.

4.Revenim si dam click iar pe ,,install from zip file,, merge-ti unde ati descarcat buidul ,,plugin.video.RomyBuild-1.0.0,, dati click pe el si astepatati sa se instaleze.

5.Revenim la pagina initiala si dam click pe pictograma ,apoi click pe ,,romywizard,,.

6.Asteptam descarcarea si instalarea lui, dupa ce se termina de instalat inchideti fortat kodi . (cei cu tv box ,scoate-ti din priza) Daca nu sa incarcat skinul buildului mergeti in settings , interface , click in dreapta pe sckin si selectati ,,Xonfluence,,

7.Celor ce nu le apar imaginile din background, mergeti in ,,setari,, apoi ,,skin settings,, Background Artwork si faceti ca in video.Faceti pentru fiecare rubrica ce o aveti la fel muzica mergeti in home folder selectati folderul music sport mergeti in home folder si selectati folderul sport link ––https://youtu.be/4rrCiD8x6tg si tot asa. Sper sa reusiti.

8. Sper sa va placa. Have fun!!

 

 


One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.