Free IP Switcher 2.5 – schimba rapid ip, nume PC, printer

[sc:mergvar buton1=”Testat” buton2=”Descarca” ]Acum ceva timp va prezentam Ip Changer  , aplicatie care va ofera posibilitatea sa schimbati rapid ip-ul laptopului vostru.

Acum, va prezinta o aplicatie care face tot ceea ce face Ip Changer  si inca multe altele.

Free IP Switcher 2.5 – schimba rapid ip, nume PC, printer.

Free IP Switcher 2.5 este un program gratuit care oferind o solutie rapida de schimbare a configuratiei rtelei, a serverelor DNS.

Interfata programului este simpla, intuitiva, oferind posibilitatea setarii personalizate a configuratiilor profilurilor, crearii de noi profiluri, toate pentru acelasi adaptor de retea, sau pentru adaptoare de retea diferite.

Este nevoie de cunoasterea adresei IP, subnet mask, adresa IP a router-ului (default gateway) prin care se face conexiunea si eventual alegerea serverelor DNS preferate, sau obtinerea lor automata. În afara de cele mentionate, Free IP Switcher 2.5 mai ofera posibilitatea utilizarii unui server proxy, cât si definirea serverelor WINS.

Dupa setarea fiecarui profil si selectarea adaptorului de retea din lista dropdown, conectarea la o anumita retea se face face foarte simplu prin actionarea butonului Activate.

MainInterface

Profilurile initiale pot fi redenumite dupa preferintele fiecaruia, de asemenea pot fi adaugate altele noi, Add New Set. Optiunile programului nu prezinta interes, doar daca doriti sa-l rulati odata cu sistemul de operare. Compatibilitatea cu toate versiunile Windows si simplitatea în utilizare sunt atuuri în plus pentru alegerea sa.[sc:linkp ]

Schimbarea numelui PC, a printerului cat si workgroup-ului dar mai ales ca o face intr-un mod simplu , reprezinta un mare avantaj.

Descarca aplicatia.

Pagina programului.


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.