Expi Desktop Manager – foloseste monitorul eficient

[sc:dll link=”http://exp.dommel.be/desktopmanager/Desktop%20Manager%20Setup.exe” buton=”Descarca aplicatia” ]Folosim monitoare din ce in ce mai mari pentru PC-urile noastre.  Insa le folosim si eficient?

Expi Desktop Manager este o aplicatie interesanta care iti permite sa iti imparti monitorul in mai multe zone distincte si sa plasezi aplicatii in zonele respective folosind combinatii de pe tastatura.

Cu ajutorul acestei aplicatii poti sa ai in celasi timp pe monitor 2-3 aplicatii fiecare ruland in zona sa.

 

Cu ce te ajuta aceasta aplicatie, avand in vedere ca tot ceea ce face poate fi obtinut si in windows? Raspunsul este ca aplicatia iti economiseste mult din timpul necesar redimensionarii aplicatiilor , asezarii lor  in pozitiile respective.example1_small

Practic, dupa prima configurare, in care alegi cate zone sa ai pe monitor, lucru destul de simplu de facut (pentru fiecare zona trebuie sa setezi inaltimea, latimea plus la ce distanta fata de partea de sus sau partea stanga a ecranului sa inceapa zona) utilizare aplicatie este cat se poate de simpla: activezi aplicatia pe care o doresti si apesi pe combinatia de taste pentru zona in care doresti sa iti apara aplicatia respectiva.

Daca nu vrei sa pierzi timp pentru setarea zonelor, aplicatia iti ofera cateva templaturi pe care le poti folosi imediat.

Aplicatia suporta profiluri (iti permite sa salvezi setul de zone si sa il incarci dupa bunul plac) – o caracteristica destul de utila mai ales daca vrei sa iti creezi cate un profil pentru fiecare activitate in parte ( de exemplu, am un profil cu 3 zone pentru cand postez pe blog: 1 zona browser, o zona notepad plus o zona suplimentara)

keyboardmap_small

Expi Desktop Manager

Site web aplicatie.

Descarca Expi Desktop Manager

 

Ruleaza pe windows xp/vista/7/8.

Necesita Microsoft .NET framework 3.5.


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.