Descarca aplicatii crackuite direct din AppStore

[sc:merge] Exista softuri cu ajutorul carora poti descarca  aplicatii crackuite pentru device-ul tau Apple. Exista AppAddict, AppCake sau vShare.

Intotdeauna am fost deschis catre cai mai usoare, asa incat posibilitatea de a descarca aplicatii crackuite direct din AppStore nu putea sa nu ma intereseze.

Asa am dat de AppShape.

Practic ce face: adauga in AppStore-ul ofical de la Apple un buton „AppShape” . Accesand acest buton obtii o lista cu linkurile catre  versiunile disponibile ale aplicatiei respective de la distribuitori gen AppAddict.org,  iPhoneCake.com sau mai putin cunoscutii iDwaneo.org.

Dupa alegerea linkului si a versiunii dorite, esti redirectionat catre pagina de descarcare a filehostului respectiv, de unde poti descarca si instala aplicatia.

Instalarea se face folosind tehnologia Ad-hoc (se descarca si instaleaza direct pe ecranul device-ului – pentru cunoscatori, in acelasi mod cum se face webinstallul AppAddict).

O alta caracteristica interesanta: in momentul in care apesi butonul de share din pop-up-ul aplicatiei din AppStore o sa gasesti un link catre AppAddict (daca il ai instalat) .[sc:linkp ]

Cum poti obtine aplicatia AppShape si cerinte:

  1. Cerinte: Jailbreak, Cydia, AppSync
  2. Se instaleaza in Cydia repo-ul http://cydia.appshape.net sau http://repo.insanelyi.com
  3. Se instaleaza aplicatia AppShape din repo-ul respectiv. Aplicatia necesita ios 7.

Aplicatia are si o zona de setari, accesibila de sub Configurari si in care poti seta ca procentul descarcarii sa fie/sa nu fie afisat sau ca butonul AppShape sa fie ascuns in cazul aplicatiilor gratuite.

Dezvoltatorul spune ca o sa mai adauge si alte caracteristici aplicatiei, asa explicandu-se beta-ul din denumire.

Update:  Aplicatia a beneficiat de mai multe updaturi beneficiind de mai multe imbunatatiri: mai multe surse din care se pot descarca aplicatiile, ascunderea publicitatii in paginile de descarcare, posibilitatea de descarcare cu conturi pro.

http://forum.computergames.ro/225-notebooks-laptops-tablete-si-accesorii-componente/1015606-laptop-hp-compaq-nx9420.html


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.