Cum sa faci WiFi hotspot sau Wi-Fi wireless access point

[sc:mergvar buton1=”Testat” buton2=”Descarca” ]De cateva ori m-am gasit in situatia de avea conectat laptopul la o retea locala prin cablu (LAN) si de a nu avea internet pe celelate device-uri din posesie – tableta, telefon. Mai sunt situatii cand conectez laptopul la internet prin intermediul modemului 3g si sa raman fara internet pe tableta sau telefon. Se mai poate intampla sa ajungi la un hotel care sa ofere intenet doar prin cablu.

Sigur, exista solutia de a seta laptopul sa devina un hotspot sau Wi-Fi wireless access point. Procedura din windows nu este extrem de complicata insa nici la indemana tuturor nu este. Asa ca o solutie dedicata si care sa ofere crearea unui hotspot wifi sau Wi-Fi wireless access point la distanta de un click este extrem de utila. Mai ales can este oferita de aplicatii gratuite si simplu de instalat si folosit.

Genul acesta de aplicatii mai pot fi folosite si pentru a extinde raza de actiune a unei retele wifi existente (pe post de extender wifi sau repeater wifi).

MyPublicWiFi

publicwifi1img1MyPublicWiFi este un software ușor de utilizat, care transforma laptop / PC-ul într-un Wi-Fi wireless access point.. Oricine în apropiere poate naviga pe internet prin intermediul rețelei dumneavoastră. MyPublicWiFi este, de asemenea, o soluție ideală pentru crearea unui punct de acces temporar într-o cameră de hotel, sala de sedinte, la domiciliu sau altele asemenea. MyPblicWiFi-Firewall poate fi folosit pentru a restricționa accesul utilizatorilor la anumite servere. Puteți preveni, de asemenea, utilizarea anumitor servicii de Internet (de exemplu, programe de partajare de fișiere). MyPublicWiFi vă permite să înregistrați și să urmăriți toate paginile url vizitate de pe hotspotul dvs.[sc:linkp ]

Aplicatia este gratuita si pote fi descarcata de aici. Mai multe detalii pe pagina aplicatiei.

Nota: aceasta aplicatie este compatibila cu windows 7 si 8.

Pentru hotspot sau Wi-Fi wireless access point pe windows xp puteti folosi WiFi HotSpot Creator necesita .net framework 4 de la Microsoft.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Testat de echipa noastră.