CCleaner Pro – licenta gratuita

[sc:mergvar buton1=”Expirat” buton2=”Pasi” ]CCleaner (Crap Cleaner) este un utilitar de optimizare a sistemului. Acesta curata fisierele temporare create de Windows si de alte programe, dar si fisierele temporare create de Internet Explorer, cookie-urile si multe altele. Programul realizeaza respectivele operatii extrem de rapid si nu contine adware sau spyware.

Crap Cleaner este un program care va poate ajuta sa faceti curatenie pe calculator, sa scapati de fisierele temporare, de fisierele inutile stranse in timp, urmele navigarii pe Internet, s.a.m.d. Programul poate fi folosit si pentru o verificare a registrilor. Include si un instrument pentru dezinstalarea programelor. CCleaner îndeparteaza fisierele inutile din sistem, permitând rularea mai rapida a sistemului de operare Windows si eliberand spatiu pe HDD. Programul are si o functie de „Start up”.
Programul va ajuta la optimizarea sistemului de operare, curatand din Windows fisierele nefolosite.

CCleaner Pro vine cu cateva caracteristici in plus ca de exemplu posibilitatea de a curata automat istoricul de navigare al browserului.

[sc:linkp ]Va oferim o licenta gratuita a variantei profesionale a aplicatiei CCleaner Pro.

Folositi:

  • User name: R J. van der Linden
  • License key: CBEW-ZZJA-84DT-VZQG-SRJC

Update: licenta nu mai este disponibila.

Descarca aplicatia:

https://www.piriform.com/ccleaner/download


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.