AVG PC TuneUP 2015 – licenta gratuita

[sc:merge ]AVG PC Tuneup 2014 – Restaureaza PC-ul pentru performanta de varf

AVG PC Tuneup 2014 imbunatateste viteza de lucru a PC-ului, curata hard disk-ul, elimina blocarile si caderile de sistem.

Caracteristici si beneficii ale AVG PC Tuneup 2014:

 • Creste viteza Internetului
 • Elimina blocarile si caderile de sistem
 • Optimizeaza viteza hard disk-ului si imbunatateste performanta sistemului
 • Asigura protectia identitatii
 • Recupereaza fisierele sterse accidental sau au fost afectate
 • Sterge definitiv informatii inutile si curata discul
 • Monitorizeaza “sanatatea” hard disk-ului si spatiul disponibil pe hard disk
Creste viteza Internetului Regleaza setarile de Internet pentru a maximiza viteza de navigare online.Internet Optimizer evalueaza setarile Max MTU si RWIN ale conexiunii de Internet si le optimizeaza crescand astfel viteza conexiunii si reducand intreruperile si intarzierile in operare.
Elimina blocarile si caderile de sistem Repara registri (Registry) corupti care consuma memorie, incetinesc aplicatiile si cauzeaza probleme stabilitatii sistemului.Registry Cleaner scaneaza si indeparteaza temporar fisiere duplicat sau “junk” care ocupa spatiu si incetinesc viteza sistemului. De asemenea. Registry sunt scanati pentru a identifica si rezolva probleme care ar putea cauza blocari si caderi ale sistemului.
Optimizeaza viteza hard disk-ului si imbunatateste performanta sistemului Disk Defragmenter reorganizeaza intreaga informatie stocata pentru ca fisierele sa poata fi accesate si citite cit mai rapid. Aceasta imbunatateste timpul de raspuns al tuturor aplicatiilor, timpul de incarcare al sistemului de operare, si – in general – creste nivelul de performanta al computerului tau.Windows Registry Defragmenter curata registri Windows-ului prin rescrierea lor, eliminarea fragmentarii, inregistrarilor eronate si defectelor structurale.
Asigura protectia identitatii Elimina toate inregistrarile privind activitatiile online si offline pe care le desfasoara utilizatorul pentru a pastra confidentialitatea datelor acestuia.Track Eraser ascunde sau  elimina toate inregistrarile privind diverse informatii inregistrate de catre sistemul de operare, astfel ca nimeni nu mai poate vedea ce site-uri a vizitat utilizatorul, ce documente a deschis acesta, sau ce programe au rulat.
Recupereaza fisierele sterse accidental sau au fost afectate File Recovery ajuta la recuperarea fisierelor afectate sau care au fost sterse accidental si permite sa previzualizezi documentele aflate in “lista fisierelor recuperate”
Sterge definitiv informatii inutile si curata discul Datele personale ale utilizatorului trebuie sa ramana confidentiale. Tocmai de aceea este necesara o stergere definitive a informatiilor perimate astfel incat ele sa nu poata fi recuperate sau accesate fara accesul utilizatorului.File Shredder ofera 4 optiuni de “tocare” a fisierelor incepand cu modul “rapid” si pana la modul “grad militar de securitate”.

Disk Wiper permite curatarea intregului hard disk pentru extra secutritate. Functia “System Restore” poate fi dezactivata in timpul curatarii discului astfel incat sa nu fie posibila copierea fisierelor in timpul derularii procesului de curatare.

Monitorizeaza “sanatatea” hard disk-ului si spatiul disponibil pe hard disk Pastreaza datele organizate si previne pierderea accidentala a acestora sau deteriorarea hard disk-ului.Disk Doctor verifica daca discul are sectoare defecte, parti pierdute sau erori de director. De asemenea poate fi vizualizat un top 100 al celor mai mari fisiere localizate pe hard disk pentru ca utilizatorul sa poata decide modificarea locatiei acestora astfel incat sa poate beneficia de mai mult spatiu liber pe disc.

[sc:linkp ]AVG PC TuneUP 2015 – licenta gratuita

Descarca aplicatia:

http://www.avg.com/ww-en/avg-pctuneup

Foloseste una dintre licentele de mai jos pentru a inregistra aplicatia:

 • CMXAG-DHY4G-QHSJU-Q6LTH-WAFTJ-3OGQW
 • CMH6P-62IWZ-QFJOX-A2ATF-G6EIQ-9I4DI
 • CMH2P-QXHY6-7HGX9-AFXPF-G2W7R-3GNIK
 • CMHQ2-7LQBE-2E43F-A9X9N-GQ3ZV-H6AAD
 • CMBK3-6EKE6-ZC22B-AQ9AF-AK6MS-JVC4I
 • CMPLO-OF96B-7Y6VR-Q3CZ3-OLCA7-Y6GHQ

 


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.