Protectorion ToGo – protejeaza datele de pe USB stick

[sc:dll link=”http://en.protectorion.com/download-protectorion-togo-free/” buton=”Descarca aplicatia” ]Stick-urile USB si hard-dikurile portabile sunt folosite de fiecare dintre noi pentru a tansporta / a stoca fisiere care au o importanta personala sau profesionala.
Sa ne imaginam ca iti pierzi stickul USB / HDD portabil si oricine il gaseste poate avea acces la datele stocate pe el. Nu prea este  un scenariu bun.
Securizare datelor de pe stick-urile USB/ HDD portabil nu mai este o optiune ci o necesitate.
Cu atat mai mult cand exista variante gratuite de securizare a datelor. Una dintre aceste variante este Protectorion ToGo , o aplicatie gratuita pentru uz personal, usor de folosit si care iti securizeaza fisierele de pe stickul tau USB sau de pe hard-disk-ul extern.

Cum functioneaza?

–  aplicatia este portabila, nu se instaleaza, ea putand fi rulata direct de pe stick dupa ce o descarcam
– se descarca aplicatia pe stick, se ruleaza (pentru cei cu windows 7/8) click drepta si – run as administrator)
– la prima folosire o sa solicite creeare unei parole de acces si a unui hint

Protectorion-ToGo_Password
– aplicatia creaza automat un folder securizat ‘ProtectorionSafe’ – orice fisier situat in acest folder, devine automat protejat si se poate accesa doar din interiorul aplicatiei Protectorion ToGo utilizand parola setata mai sus.
– toate fisierele sunt criptate și decriptate in cadrul aplicatie, managerierea fisierelor/folderelor se face intr-o interfata drag-and-dropFile-Safe-Protectorion-ToGo

[sc:linkp ]Aplicatia foloseste pentru criptare standardul AES 256 cu o cheie aleatore de 40 caractere (autogenerata de aplicatie) si functioneaza pe windows xp/vista/7/8.

Descarca aplicatia Protectorion ToGo.

NB:  Aplicatia beneficiaza si de o versiune desktop in care este inclusa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Testat de echipa noastră.